Behandlingar

Välkommen till Nötesjö för

Kaia kaia – hot oil massage

Det som bryts ner i kroppen bör byggas upp igen för att kroppen ska fungera optimalt. Siddha Vaidya betraktar åldringsprocesser som att kroppen går sönder med tiden. Den lämpligaste lösningen är att hjälpa kroppen att återuppbygga sig själv, vilket främjar livslängd och välbefinnande.

Omfattande studier av Siddha-mästare visar att cellulär reparation kan åstadkommas genom att aktivera inflammations- och reparationsmekanismer som är inbyggda i kroppens vävnader. Ett kraftfullt sätt att aktivera denna mekanism för förnyelse och reparationsverksamhet i kroppen är att göra så att kroppen tror att den blir skadad. Genom att använda mycket hög värme och medicinska oljor applicerade med en speciell teknik av högutbildade terapeuter, stimuleras kroppens vilande reparationsmekanismer.

Före behandlingen sker en konsultation med Dr Rajkumar som går igenom din hälsa och ditt blodtryck mäts. Du får kostråd och en plan för eventuell juicefasta läggs upp. Juicefastan kompletteras med örter för att underlätta detox-processen för njurar och lever. Syftet med juicefastan är att rena kroppen och även att snabbt bli av med överflödigt fett, både kring organen och underhudsfett. Antal behandlingar och övrigt upplägg bestäms i förväg efter konsultation med Dr Raj per mail eller telefon.

Behandlingarna sker i natursköna Nötesjö, med 30 minuters resa från Malmö och 5 minuter bilresa från Malmö Airport.

Pris per hot oil behandling: 1 100 SEK inklusive moms.
Endast konsultation av Dr. Rajkumar 850 kr inkl moms
Vid bokning av 10 st. hot oil behandlingar ingår konsultationen utan kostnad.

Boka genom Tommy Olsson, telefon: 0765-46 00 00 eller mail: ernstholdingab@gmail.com

Har du allvarliga hälsoproblem rekommenderar vi ett tvåveckors behandlingsprogram på kliniken i Trivandrum, Kerala, där Dr Raj och Reghu har tillgång till full medicinsk kapacitet inklusive MR, röntgen, mediciner mm som vi i dagsläget inte kan erbjuda i Sverige.