Tommy Olsson

Tommy Olsson

Partner och entreprenör


Jag, Tommy Olsson, startade företag redan vid 19 års ålder och har sedan dess framgångsrikt drivit dessa företag. Jag har haft slakteri/charktillverkning under totalt 40 år.

Efter försäljningen av bolaget köpte jag ett hotell tillsammans med min familj och det drivs idag av anställd personal med mig som styrelseordförande. Jag är en sann visionär som ser möjligheter i det mesta jag företar mig. Jag har ett genuint intresse i andra människor och om jag kan hjälpa någon på ett eller annat sätt tvekar jag inte! Detta har säkert att göra med att jag under åren haft mycket personal som emellanåt har behövt hjälp på olika sätt.

Jag har arbetat mycket under mina verksamma år och det har satt sina spår på/i min kropp. Idag är jag 66 år och gjorde för ett antal år sedan en bypass operation. För några år sedan kom jag i kontakt med Dr Rajkumar och hans klinik i Indien och har blivit mycket imponerad av den verksamhet som bedrivs där. Jag känner en enormt stor skillnad på mig själv på många olika sätt och detta är något som jag mer än gärna vill delge till andra för att hjälpa kroppen att må bättre. Jag har sedan jag kom i kontakt med Dr Rajkumar & Co varit i Indien på deras klinik årligen och det gör mig mycket gott på många olika vis.
Civilt är jag gift och har två vuxna döttrar som har serverat efterrätt till mig och min fru i form av 8 små barnafötter, dvs vi har 4 underbara barnbarn.
Jag är en sann visionär som ser möjligheter i det mesta jag företar mig.